CASA DE EXPEDITII

transport marfa generala, paletizata, mobila, colete, pachete, obiecte personale, intern si international cu microbuze si camione, dube si prelate de marfa, VAN si LKW auto de 3.5 tone si 24 tone.

Casa de expeditii Bucuresti

Casa de expeditii este un termen din domeniul transporturilor și logisticii care se referă la o companie specializată în furnizarea de servicii de transport și logistică pentru diverse tipuri de mărfuri.

Aceste companii se ocupă de organizarea și gestionarea transportului de marfă, de la colectarea acesteia de la furnizor până la livrarea la destinație, prin intermediul diferitelor moduri de transport, cum ar fi rutier, feroviar, aerian sau maritim.

Serviciile oferite de o casă de expediții pot include, printre altele, ambalarea și etichetarea mărfurilor, depozitarea acestora, documentarea și vămuirea, precum și asigurarea acestora în caz de accident sau deteriorare.

Milo Trans Intermed vă oferă, pentru transportul rutier de marfa european, soluții optime la preturi minime pentru transportul de marfuri generale, acest lucru aratand ca suntem o companie specializata in transport international de marfa in regim grupaj, complet sau express, transportul de marfuri internationale avand un caracter periodic pentru urmatoarele rute internationale:

 

 

 

h

Cere o cotatie de pret

Top case de expeditii Romania – Milo Trans Intermed

Iți reducem costurile sau timpul petrecut pentru obținerea de oferte GARANTAT !!!

b

1. Solicita oferta de pret

Vei primi o oferta de pret din partea companiei noastre!

2. Iti prezentam oferta

Discutam detalii si covenim asupra pretului si termenului de livrare.

3. Lansam in piata solicitarea ta

In cazul in care pretul nostru nu este unul multumitor, ne adresam partenerilor.

Transport marfa generala, paletizata, mobila, colete, pachete, obiecte personale.

Alte servicii

Parc auto transport marfa international 

Rute transport rutier de marfa

Atentie !!! oferta de pret PE UN SINGUR SENS de mers

te sunam imediat

Colaborand cu noi marfa dumneavoastra va fi transportanta la timp si in siguranta.Suntem deschisi parteneriatelor si vom gasi cu siguranta solutii ideale de transport pentru cantitatea de marfa detinuta la preturi care reflecta realitatea. Obiectivul nostru este sa colaboram cu un numar cat mai ridicat de persoane, iar toti clientii sa fie tratati corespunzator .

Popa Cornel

Director, Logistic

SOLICITA O OFERTA DE PRET

Transporta in siguranta cu noi !

Soferi

Kilometri pe zi

Livrari zilnice

Firma transport colete international – Transport colete door to door – Transport international de colete

Mutari locuinte international

Transport Marfa International transport marfa generala, paletizata, mobila, colete, pachete, obiecte personale, intern si international cu microbuze si camione, dube si prelate de marfa, VAN si LKW auto de 3.5 tone si 24 tone.

Transport marfa Romania Germania

Milo Trans ofera servicii de transport marfa international pe ruta de transport marfa Romania Germania cu plecare periodica din Romania - Bucuresti, precum si din alte localitati si judete din Romania numai la solicitarea clientului, evident in baza unei comenzii...

Transport marfa Ungaria Germania Anglia

Milo Trans ofera servicii de transport marfa international pe ruta de transport marfa Romania Germania cu plecare periodica din Romania - Bucuresti, precum si din alte localitati si judete din Romania numai la solicitarea clientului, evident in baza unei comenzii...

Aveti intrebari ?

Suntem aici pentru dumneavoastra!