transport marfa international
!

Program

Monday-friday: 9AM-23PM
Saturday: 9AM – 23PM

Casa de expeditii ce inseamna – Milo Trans Intermed

Casa de expeditii este un termen din domeniul transporturilor și logisticii care se referă la o companie specializată în furnizarea de servicii de transport și logistică pentru diverse tipuri de mărfuri.

Aceste companii se ocupă de organizarea și gestionarea transportului de marfă, de la colectarea acesteia de la furnizor până la livrarea la destinație, prin intermediul diferitelor moduri de transport, cum ar fi rutier, feroviar, aerian sau maritim.

Serviciile oferite de o casă de expediții pot include, printre altele, ambalarea și etichetarea mărfurilor, depozitarea acestora, documentarea și vămuirea, precum și asigurarea acestora în caz de accident sau deteriorare.

Milo Trans Intermed – Casa de expeditii Bucuresti (2023)

Transporta marfa intern si international in regim grupaj sau expres in conditii de siguranta, plecari periodice din Romania – Bucuresti spre tarile Uniunii Europene : Italia, Franta, Spania, Polonia, Albania, Andorra, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia,Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia,Finlanda, Franta, Georgia,Germania,Grecia, Irlanda,Islanda,Italia, Kazahstan,Letonia, Liechtenstein, Lituania,Luxemburg, Macedonia,Malta, Marea Britanie, Moldova,Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda,Polonia, Portugalia, Romania, Rusia,San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina,Ungaria,Vatican la cele mai bune preturi.

Milo Trans intermed vă oferă, pentru orice rută europeană, soluții optime pentru transportul de marfuri generale fiind o companie specializata in transport international de marfa, oriunde in Europa.

Transportam orice tip de transport, indiferent de destinatie si tipul de marfa transportata, in conditii optime. Suntem in permanenta deschisi colaborarii cu firmele de export sau import din Romania si Europa si asiguram gasirea unor solutii optime pentru transport.

Camioanele noastre pot deservi si transportul intre tarile Europene, nu numai curse tur-retur Romania – Europa.

Top case de expeditii Romania – Milo Trans Intermed

Desi nu suntem cea mai veche companie de profil prezenta pe piata romaneasca si nici singura firma de transport din Romania, ne mandrim cu o experienta desavarsita in ceea ce priveste expeditiile/transportul de marfa si asiguram doar servicii de cea mai buna calitate si credem ca putem ne putem numara in top case de expeditii Romania

Va oferim solutii de transport rutier de marfa si colete intern si international in Uniunea Europeana cu o gama variata de mijloace de transport – camioane cu prelata sau dube de diferite capacitati.

Va punem la dispozitie camioanele potrivite pentru marfa/incarcatura dvs cu preluare si livrare la locatia indicata de client.

Transport marfa generala, paletizata, mobila, colete, pachete, obiecte personale.

Case de expeditii internationale – Milo Trans Intermed

 

Top 100 Case de expeditii Serioase – Milo Trans Intermed

 

Atentie !!! oferta de pret PE UN SINGUR SENS de mers

te sunam imediat
Colaborand cu noi marfa dumneavoastra va fi transportanta la timp si in siguranta.Suntem deschisi parteneriatelor si vom gasi cu siguranta solutii ideale de transport pentru cantitatea de marfa detinuta la preturi care reflecta realitatea. Obiectivul nostru este sa colaboram cu un numar cat mai ridicat de persoane, iar toti clientii sa fie tratati corespunzator .
Popa Cornel

Director, Logistic

SOLICITA O OFERTA DE PRET

Transporta in siguranta cu noi !

Soferi

Kilometri pe zi

Livrari zilnice

Case de expeditii internationale – Casa de expeditii Romania

Transport marfa Romania Germania

Milo Trans ofera servicii de transport marfa international pe ruta de transport marfa Romania Germania cu plecare periodica din Romania - Bucuresti, precum si din alte localitati si judete din Romania numai la solicitarea clientului, evident in baza unei comenzii...

Transport marfa Romania Belgia

Milo Trans ofera servicii de transport marfa international pe ruta de transport marfa Romania Belgia si retur, transport marfa Belgia Romania, plecare periodica din Romania – Bucuresti, dar si din alte localitati si judete din tara noastra numai la solicitarea...

Aveti intrebari ?

Suntem aici pentru dumneavoastra!