Milo Trans ofera servicii de transport marfa international pe ruta de transport marfa Romania Franta cu plecare periodica din Romania – Bucuresti, precum si din alte localitati si judete din Romania numai la solicitarea clientului, evident in baza unei comenzii ferme, dar si retur, transport marfa Franta Romania.

transport marfa romania franta

transport marfa romania franta

Milo Trans Intermed asigura pentru orice ruta europeana de transport marfa Romania Franta, solutii optime pentru transportul de marfuri generale, atat in regim grupaj, cat si in regim complet. Suntem o firma specializata in transportul international de marfuri, oriunde in Europa cu plecare din Bucuresti, dar si din alte localitati din tara spre orice alta localitate din Uniunea Europeana.

Firma de transport marfa, mobila, colete Romania – Franta, Franta – Romania.

Ducem la indeplinire orice serviciu de transport marfa, indiferent de destinatie si tipul de marfa transportata, in conditii ieftine si de siguranta. Suntem in permanenta dornici de colaborare cu alte firme de export sau import din Romania si Europa, dar si cu firme care au nevoie de solutii complete de transport marfa si asiguram gasirea unor solutii avantajoase pentru transportul dumneavoastra.

transport mobila international

Transport mobila international

Servicii profesionale de transport mobila international, mutari mobila international, relocari sedii firme intern si international, firme transport mobila international, firma mutari mobila international, mutari mobila international.Transporturi saptamanale in regim grupaj sau expres, soferi cu experienta, localizare prin GPS, asigurare bunuri.

transport colete international

Transport colete international

Transport colete Romania Franta, Franta Romania, transport colete door to door Franta, firma transport colete internationale, transport colete Franta. Transporturi saptamanale in regim grupaj sau expres, soferi cu experienta, localizare masina prin satelit (GPS-actualizare la secunda), asigurare Groupama pentru bunurile transportate de 50000 eur.

transport marfa paletata

Transport marfa paletata

Transport marfa paletata prin Milo Trans, firma de transport intern si international.

Transporturi saptamanale in regim grupaj sau expres, soferi cu experienta, localizare masina GPS, asigurare bunuri.

Luni – Vineri: incarcare Bucuresti
Luni – Joi: incarcare provincie
Duminica – Luni – Marti: livrare

Solicita oferta de pret pentru transport colete, marfa paletata, mobila Romania Franta sau Franta Romania

Raspundem RAPID si pe Whats’app si Viber
Luni – Vineri: incarcare Bucuresti
Luni – Joi: incarcare provincie
Duminica – Luni – Marti: livrare international

Localitati din Romania pentru preluare incarcatura pentru ruta de transport marfa Romania – Franta si Franta – Romania :

Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Piteşti, Bacău, Oradea, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Reşiţa, Călărasi, Cluj-Napoca, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Târgovişte, Craiova, Galaţi, Giurgiu, Târgu Jiu, Miercurea-Ciuc, Deva, Slobozia, Iaşi, Bucureşti, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Slatina, Ploieşti, Satu Mare, Zalău,  Sibiu, Suceava, Alexandria,  Timişoara, Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Vaslui, Focşani.

Daca doriti sa transportati cu noi este important sa va planificati transportul, veti primi o oferta de pret mult mai buna daca transportati in regim grupaj.

 

Luni – Vineri:    incarcare Bucuresti
Luni – Joi: incarcare provincie
Duminica – Luni – Marti: livrare international

 

Alte tari unde ne deplasam international in regim grupaj sau express – transport marfa paletizata, mobila, colete, obiecte personale, bagaje :

Camioanele noastre pot deservi si transportul intre tarile Uniunii Europene, nu numai curse tur – retur Romania – Franta sau Franta – Romania ci si curse Romania – Europa. Iata o lista cu tarile Uniunii Europene pe care le acoperim cu serviciul de transport marfa international :

Desi nu suntem cea mai veche companie de profil prezenta pe piata romaneasca si nici singura firma de transport marfa din Romania, ne mandrim cu o experienta desavarsita in ceea ce privesc expeditiile si transportul de marfa si asiguram doar servicii de cea mai buna calitate.

Va oferim solutii de transport rutier de marfa, transport colete intern si transport colete international in Uniunea Europeana cu o gama variata de mijloace de transport – camioane cu prelata sau dube de diferite capacitati.Va punem la dispozitie camioanele potrivite pentru incarcatura dumneavoastra, cu preluare si livrare la locatia indicata de dumneavoastra.

Firma transport marfa Franta – Romania si Romania – Franta

 • transport marfa, mobila, colete, marfa generala, marfa paletata, saptamanal in regim grupaj sau express
 • localizare masina prin satelit (GPS-actualizare la secunda)
 • costuri reduse prin serviciul grupaj de marfa
 • timp redus prin serviciul transport express
 • soferi profesionisti cu experienta
 • transport marfa generala
 • transport marfa paletizata
 • transport mobila international
 • transport colete international
 • transport pachete international
 • transport obiecte personale international
 • asigurare casco 30.000 eur
 • asigurare Groupama pentru bunurile transportate de 50000 eur

 

Obtine informatii despre transport marfa Romania Franta

Vrei o oferta de pret exacta in 2 minute ? Raspundem RAPID pe Whats’app si Viber Suna acum !