Milo Trans ofera servicii de transport marfa Romania Spania si retur, transport marfa Spania Romania, transport marfa generala, paletizata, transport colete, mobila, obiecte personale.

Firma transport marfuri international, transport colete, mobila, marfa paletizata cu dube, camioane VAN si LKW auto de 3.5 tone si 24 tone

Parcul nostru auto detine in dotare pentru efectuarea serviciilor de transport marfuri generale, paletizate, transport colete intern si international, transport mobila, microbuze si camione, dube si prelate de marfa, VAN si LKW auto de 3.5 tone si 24 tone. Intreaga flota este echipata corespunzator, indeplinind conditiile de transportare in siguranta conform normelor europene impuse de actuale legislatie in vigoare.

 

transport marfa romania spania

transport marfa romania spania

 

transport mobila international

Transport mobila international

Servicii profesionale de transport mobila international, mutari mobila international, relocari sedii firme intern si international, firme transport mobila international, firma mutari mobila international, mutari mobila international.Transporturi saptamanale in regim grupaj sau expres, soferi cu experienta, localizare prin GPS, asigurare bunuri.

transport colete international

Transport colete international

Transport colete Romania Spania, Spania Romania, transport colete door to door Spania, firma transport colete internationale, transport colete Spania. Transporturi saptamanale in regim grupaj sau expres, soferi cu experienta, localizare masina prin satelit (GPS-actualizare la secunda), asigurare Groupama pentru bunurile transportate de 50000 eur.

transport marfa paletata

Transport marfa paletata

Transport marfa paletata prin Milo Trans, firma de transport intern si international.

Transporturi saptamanale in regim grupaj sau expres, soferi cu experienta, localizare masina GPS, asigurare bunuri.

Luni – Vineri: incarcare Bucuresti
Luni – Joi: incarcare provincie
Duminica – Luni – Marti: livrare

 

 

Fiind asimilata foarte usor unei case de expeditii specializata datorita serviciilor de transport international de marfa oriunde in Europa putem afirma ca realizam orice tip de transport, indiferent de destinatie si tipul de marfa transportata, in conditii optime si incercam sa gasim solutii de colaborare in permanenta prin parteneriate incheiate cu firme de export sau import din Romania si Spania si asiguram gasirea unor solutii optime pentru transport.

Camioanele noastre sunt de generatie noua echipate conform normelor EURO 5 si EURO 6 si pot deservi si transportul intre tarile Europene, nu numai curse tur-retur Romania – Europa. Desi nu suntem cea mai veche companie de profil prezenta pe piata romaneasca si nici singura firma de transport din Romania, ne mandrim cu o experienta desavarsita in ceea ce priveste expeditiile si transportul de marfa si asiguram doar servicii de cea mai buna calitate.

Va oferim solutii de transport rutier de marfa si colete intern si international in Uniunea Europeana cu o gama variata de mijloace de transport – camioane cu prelata sau dube de diferite capacitati. Va punem la dispozitie camioanele potrivite pentru incarcatura dumneavoastra, cu preluare si livrare la locatia indicata de client, astfel oferim servicii de transport marfa Romania Spania door to door.

transport marfa romania spania transport marfa romania spania

 

Localitati din Romania pentru preluare incarcatura pentru ruta de transport marfa Romania Spania si Spania Romania :

Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Piteşti, Bacău, Oradea, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Reşiţa, Călărasi, Cluj-Napoca, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Târgovişte, Craiova, Galaţi, Giurgiu, Târgu Jiu, Miercurea-Ciuc, Deva, Slobozia, Iaşi, Bucureşti, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Slatina, Ploieşti, Satu Mare, Zalău,  Sibiu, Suceava, Alexandria,  Timişoara, Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Vaslui, Focşani.

Daca doriti sa transportati cu noi este important sa va planificati transportul, veti primi o oferta de pret mult mai buna daca transportati in regim grupaj.

 

Luni – Vineri:    incarcare Bucuresti
Luni – Joi: incarcare provincie
Duminica – Luni – Marti: livrare international

 

Tari unde ne deplasam international in regim grupaj sau express pentru transport mobila, marfa generala, marfa paletizata, transport colete, obiecte personale:

Camioanele noastre pot deservi si transportul intre tarile Uniunii Europene, nu numai curse tur – retur Romania – Spania sau Spania – Romania ci si curse Romania – Europa. Iata o lista cu tarile Uniunii Europene pe care le acoperim cu serviciul de transport marfa international :

Firma de transport marfa Spania Romania, Romania Spania

 • transport marfa, mobila, colete, marfa generala, marfa paletata, saptamanal in regim grupaj sau express
 • localizare masina prin satelit (GPS-actualizare la secunda)
 • costuri reduse prin serviciul grupaj de marfa
 • timp redus prin serviciul transport express
 • soferi profesionisti cu experienta
 • transport marfa generala
 • transport marfa paletizata
 • transport mobila international
 • transport colete international
 • transport pachete international
 • transport obiecte personale international
 • asigurare casco 30.000 eur
 • asigurare Groupama pentru bunurile transportate de 50000 eur

 

Pret km transport marfa tir international Romania Spania

Pentru calcularea unei oferte de pret va trebui sa luati in calcul timpul de livrare dorit, greutate, volum.

Va oferim solutii de transport rutier de marfa, transport colete intern si transport colete international in Uniunea Europeana cu o gama variata de mijloace de transport – camioane cu prelata sau dube de diferite capacitati la preturi avantajoase.Va punem la dispozitie camioanele potrivite pentru incarcatura dumneavoastra, cu preluare si livrare la locatia indicata de dumneavoastra, door to door, la cele mai bune preturi.

Solicita oferta de pret pentru transport marfa Spania si retur

Raspundem RAPID si pe Whats’app si Viber

Luni – Vineri: incarcare Bucuresti
Luni – Joi: incarcare provincie
Duminica – Luni – Marti: livrare international