Milo Trans ofera servicii de transport marfa international pe ruta de transport marfa Romania Italia si retur, transport marfa Italia Romania cu plecare periodica din Romania – Bucuresti, precum si din alte localitati si judete din Romania numai la solicitarea clientului, evident in baza unei comenzii ferme.

transport marfa romania italia

transport marfa romania italia

Firma de transport marfa generala, marfa paletizata, colete, mobila Romania – Italia si Italia – Romania.

  Va oferim solutii de transport rutier de marfa si colete intern si international in Uniunea Europeana cu o gama variata de mijloace de transport – camioane cu prelata sau dube de diferite capacitati. Va punem la dispozitie camioanele potrivite pentru incarcatura dumneavoastra, cu preluare si livrare la locatia indicata de client.

  transport mobila international

  Transport mobila international

  Servicii profesionale de transport mobila international, mutari mobila international, relocari sedii firme intern si international, firme transport mobila international, firma mutari mobila international, mutari mobila international.Transporturi saptamanale in regim grupaj sau expres, soferi cu experienta, localizare prin GPS, asigurare bunuri.

  transport colete international

  Transport colete international

  Transport colete Romania Germania, Germania Romania, transport colete door to door Germania, firma transport colete internationale, transport colete Germania. Transporturi saptamanale in regim grupaj sau expres, soferi cu experienta, localizare masina prin satelit (GPS-actualizare la secunda), asigurare Groupama pentru bunurile transportate de 50000 eur.

  transport marfa paletata

  Transport marfa paletata

  Transport marfa paletata prin Milo Trans, firma de transport intern si international.

  Transporturi saptamanale in regim grupaj sau expres, soferi cu experienta, localizare masina GPS, asigurare bunuri.

  Luni – Vineri: incarcare Bucuresti
  Luni – Joi: incarcare provincie
  Duminica – Luni – Marti: livrare

   

   

  Solicita oferta de pret pentru transport colete, marfa paletizata, mobila Romania Italia sau Italia Romania

  Raspundem RAPID si pe Whats’app si Viber
  Luni – Vineri: incarcare Bucuresti
  Luni – Joi: incarcare provincie
  Duminica – Luni – Marti: livrare international

  Fiind asimilata foarte usor unei case de expeditii specializata datorita serviciilor de transport international de marfa oriunde in Europa putem afirma ca realizam orice tip de transport, indiferent de destinatie si tipul de marfa transportata, in conditii optime si incercam sa gasim solutii de colaborare in permanenta prin parteneriate incheiate cu firme de export sau import din Romania si Italia si asiguram gasirea unor solutii optime pentru transport.

  Camioanele noastre sunt de generatie noua echipate conform normelor EURO 5 si EURO 6 si pot deservi si transportul intre tarile Europene, nu numai curse tur-retur Romania – Europa. Desi nu suntem cea mai veche companie de profil prezenta pe piata romaneasca si nici singura firma de transport din Romania, ne mandrim cu o experienta desavarsita in ceea ce priveste expeditiile si transportul de marfa si asiguram doar servicii de cea mai buna calitate.

  transport marfa romania italia transport marfa romania italia

   

  Localitati din Romania pentru preluare incarcatura pentru ruta de transport marfa Romania Italia si Italia Romania :

  Alba Iulia, Arad, Piteşti, Bacău, Oradea, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Reşiţa, Călărasi, Cluj-Napoca, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Târgovişte, Craiova, Galaţi, Giurgiu, Târgu Jiu, Miercurea-Ciuc, Deva, Slobozia, Iaşi, Bucureşti, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Slatina, Ploieşti, Satu Mare, Zalău,  Sibiu, Suceava, Alexandria,  Timişoara, Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Vaslui, Focşani.

  Daca doriti sa transportati cu noi este important sa va planificati transportul, veti primi o oferta de pret mult mai buna daca transportati in regim grupaj.

   

  Luni – Vineri:    incarcare Bucuresti
  Luni – Joi: incarcare provincie
  Duminica – Luni – Marti: livrare international

   

  Tari unde ne deplasam international in regim grupaj sau express pentru transport mobila, marfa generala, colete, obiecte personale:

  Camioanele noastre pot deservi si transportul intre tarile Uniunii Europene, nu numai curse tur – retur Romania – Italia sau Italia – Romania ci si curse Romania – Europa. Iata o lista cu tarile Uniunii Europene pe care le acoperim cu serviciul de transport marfa international :

  Firma de transport marfa Italia – Romania, Romania – Italia

  • transport marfa, mobila, colete, marfa generala, marfa paletata, saptamanal in regim grupaj sau express
  • localizare masina prin satelit (GPS-actualizare la secunda)
  • costuri reduse prin serviciul grupaj de marfa
  • timp redus prin serviciul transport express
  • soferi profesionisti cu experienta
  • transport marfa generala
  • transport marfa paletata
  • transport mobila international
  • transport colete international
  • transport pachete international
  • transport obiecte personale international
  • asigurare casco 30.000 eur
  • asigurare Groupama pentru bunurile transportate de 50000 eur

   

  Pret km transport marfa tir international Romania Italia, Italia Romania

  Pentru calcularea unei oferte de pret va trebui sa luati in calcul timpul de livrare dorit, greutate, volum.

  Va oferim solutii de transport rutier de marfa, transport colete intern si transport colete international in Uniunea Europeana cu o gama variata de mijloace de transport – camioane cu prelata sau dube de diferite capacitati la preturi avantajoase.Va punem la dispozitie camioanele potrivite pentru incarcatura dumneavoastra, cu preluare si livrare la locatia indicata de dumneavoastra, door to door, la cele mai bune preturi.

  Solicita oferta de pret pentru transport marfa Italia si retur

  Raspundem RAPID si pe Whats’app si Viber

  Luni – Vineri: incarcare Bucuresti
  Luni – Joi: incarcare provincie
  Duminica – Luni – Marti: livrare international