Milo Trans Intermed este o companie de transport marfa international grupaj ce ofera servicii de transport clientilor sai din anul 2005 .

transport marfa international grupaj

transport marfa international grupaj

Milo Trans Intermed asigura pentru orice ruta europeana de transport marfa, solutii optime pentru transportul de marfuri generale, atat in regim grupaj, cat si in regim complet fiind o firma specializata in transportul international de marfuri, oriunde in Europa cu plecare din Bucuresti, dar si din alte localitati din tara spre orice alta localitate din Uniunea Europeana.

Ducem la indeplinim orice serviciu de transport marfa international si intern, indiferent de destinatie si tipul de marfa transportata, in conditii ieftine si de siguranta fiind  in permanenta dornici de colaborare cu firmele de export sau import din Romania si Europa pentru a asigura gasirea unor solutii avantajoase pentru transportul dumneavoastra.

Camioanele noastre pot deservi si transportul intre tarile Europene, nu numai curse tur-retur Romania – Europa. Desi nu suntem cea mai veche companie de profil prezenta pe piata romaneasca si nici singura firma de transport din Romania, ne mandrim cu o experienta desavarsita in ceea ce priveste expeditiile/transportul de marfa si asiguram doar servicii de cea mai buna calitate.

Va oferim solutii de transport rutier de marfa si colete intern si international in Uniunea Europeana cu o gama variata de mijloace de transport – camioane cu prelata sau dube de diferite capacitati. Va punem la dispozitie camioanele potrivite pentru marfa/incarcatura dvs. , cu preluare si livrare la locatia indicata de client.

Transportam marfa generala, transportam marfa paletata, transportam mobila, transportam colete, pachete, obiecte personale